Društvo s ograničenom odgovornošću za obavljanje vodnih usluga

0800 200 088

info@tekija.hr

Vodovodna 1

OSIGURANA PRISTUPAČNOST UPRAVNOJ ZGRADI TEKIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM I SMANJENOM POKRETLJIVOSTI

OSIGURANA PRISTUPAČNOST UPRAVNOJ ZGRADI TEKIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM I SMANJENOM POKRETLJIVOSTI

Završeni su radovi na osiguranju pristupačnosti upravnoj zgradi Tekije za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Radovima je obuhvaćena rekonstrukcija postojećih parkirališnih mjesta i pristupne staze uz propisno označavanje horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, te izgradnja grijane pristupne rampe s ogradom za ulaz u upravnu zgradu.
Radovi su gotovo u cijelosti izvedeni od strane djelatnika Odjela odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Tekije d.o.o., a vrijednost radova je cca 47.000,00 kn bez pdv-a.

Budući da je upravna zgrada izgrađena prije više od 40 godina te nije imala ulaz prilagođen osobama s invaliditetom, ovim simboličnim činom Tekija d.o.o. je željela pokazati svjesnost ovog problema i doprinijeti poboljšanju kvalitete života za osobe s invaliditetom, a sve vezano uz nadolazeći Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca.

Važno je napomenuti da su sve službe za rad s korisnicima locirane u prizemlju zgrade upravo iz razloga kako bi se olakšao pristup osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivosti.

 

slikara 1

 

slikara 2

 

slikara 3

 

slikara 4

 

slikara 5

 

slikara 6