Povećan broj intervencija na začepljenjima internih kanalizacijskih priključaka

Zbog povećanog broja intervencija na začepljenjima internih kanalizacijskih priključaka i sustavu javne odvodnje općenito Tekija d.o.o. je korisnicima usluge javne odvodnje podijelila letak u kojem se navodi što se ne smije bacati u internu odvodnu instalaciju.

pdfLetak – ne bacajte sljedeći otpad

Održan 1. skup radnika u 2017. godini

U ponedjeljak, 13.02.2017.g. u prostorijama Upravne zgrade TEKIJA d.o.o. održan je skup radnika TEKIJA d.o.o.  na kojem  su dnevnim redom bila predviđena izvješća o radu  sindikalnog povjerenika i radničkog vijeća za proteklu godinu te izvješće direktora o poslovanju Društva u protekloj godini i planovi za 2017. godinu.

Opširnije...

Završetak radova na povećanju energetske učinkovitosti Upravne zgrade Tekija d.o.o.

Koncem 2016. godine završeni su radovi na povećanju energetske učinkovitosti Upravne zgrade Tekija d.o.o. Radovi su financirani nepovratnim sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i vlastitim sredstvima.

Opširnije...

Završetak radova na izgradnji Filtarskog postrojenja Kutjevo

Koncem 2016. godine završeni su radovi na izgradnji Filtarskog postrojenja Kutjevo kapaciteta do 20 l/s. Izgradnjom postrojenja osigurane su dodatne količine pitke vode neophodne za daljnje priključivanje na postojeću mrežu kao i širenje vodoopskrbne mreže za potrebe stanovništva i gospodarstva Grada Kutjeva.

Opširnije...

Stranica 1 od 3